Trendi színek a ruhatáradba

2016/ősz

Sziasztok!

Bocsánat a kis ritka jelentkezésért, de beindult a suli és elég fáradt vagyok nap mint nap, mikor haza érek szóval nem mindig jut időm a blogolásra. De lassan lassan kezdem magam utolérni. A mai bejegyzésben megmutatom nektek, milyen színekkel frissíthetitek fel a ruhatáratokat és mi az ami az idei ősz sláger színe lesz.

Szürke

Abszolút őszi szín, amit rengeteg dologgal kombinálhatsz úgy is, hogy ne legyen unalmas. Fehérrel tökéletes párosítás. A szürke ruhák hasonlóak a feketéhez, de nem annyira egyhangú.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barna

A barna az alapszínek egyike. Egy barna dzseki azonnal feldobja a megjelenésed. Az őszhöz tökéletesen passzol. A sárguló levelek mellett ragyogni fogsz egy barna szoknyával is.

 

 

 

 

 

 

Bordó

 

Nem is tudok jobb évszakot a bordó viseléséhez, mint az ősz. Szeretek minél színesebben öltözködni, és a ruhatáramat is ehhez igazítom. Nyári cuccokban el sem tudnék képzelni egy bordó felsőt. Ahhoz inkább az élénk pirosas dolgok illenek. Viszont az őszhöz ez a mély bordó szín tökéletes választás. Nekem nagyon tetszik bőrdzsekiben is a bordó, de én nem vagyok annyira merész, hogy bevállaljam így marad a nadrág, és a sál.

 

 

 

Sárga

Ha egy kicsit fel szeretnéd dobni az őszi öltözködésed, a sárga tökéletes választás. Az élénk citromsárgát inkább hagyjuk a nyári darabok között. A sötétebb citrom és a narancsos árnyalatok viszont nyugodtan előbújhatnak a szekrényből egy őszi délutáni sétához.

 

 

 

Zöld

 phototasticcollage-2016-09-30-17-32-40.jpg

A zöld szín is hasonló a bordóhoz. Tökéletesen fel dobja az egész ruhatárad, már egy-két zöld darab. Ebből is jobb a mélyebb, méregzöld szín. A zöld szeműeknek ráadásul egy zöld kötött pulóver a szemüket is jobban hangsúlyozza.