Bemutatkozás

Hegedűs Anikó vagyok, 19 éves, Debrecentől 20 km-re Hajdúszoboszlón lakok. Szeptembertől egy 2 éves jogi képzésre megyek. Ez alatt a 2 év alatt szeretnék annyi pénzt összegyűjteni, hogy eltudjak menni egy divattervező tanfolyamra. Addig is tökéletesítem a blogot.

A blog témája a divat. De nem csupán azt a divatot szeretném megmutatni nektek amit a kifutón, magazinokban, vagy a tv-ben láthatunk. Szeretnék olyanokhoz is eljutni akiknek nincs annyi pénzük vagy éppenséggel idejük, hogy mindig a legdrágább, legdivatosabb ruhákat és kiegészítőket viseljék, a legstílusosabb módon. Meg szeretném mutatni, hogy minimális energiával is öltözhetünk úgy ahogy a híres divatdiktátorok. Minél több praktikát szeretnék összegyűjteni, amivel feldobhatod a hétköznapi ruhatárad. Emellett nyilván arról is írok majd, hogy mi újság a divatvilágban. Szeretnék idővel néhány kisebb-nagyobb divattervezőket bemutatni. Ha lesz időm szeretnék hazai divatbemutatókra járni és beszámolni a látottakról, hallottakról.

Egyenlőre ennyit szeretnék elmondani. Ha bárkinek van valami ötlete, mit szeretne látni a blogon írjon nyugodtan. Remélem sok embernek tetszeni fog a blog.

Csók,puszi.

Címkék: blog, fashion, divat