Viszlát érettségi, viszlát tanulás!

Hello nyár, hello blog, hello divat, hello divatrajongók! 

Az elmúlt pár hétben nem sok időm volt(pontosabban semmi) írni, de ezek után szeretnék egyre többet és többet írni. Az elmúlt hetek pörgésében is volt, annyi időm, hogy nézegessek nektek tippeket, ötleteket. Ezek után mindezt fokozatosan meg fogom írni nektek. 

 

 

Szeretnék pár jó tanácsot adni a nyárra a drága követőimnek! :)

  1. Tölts sok időt a  szabadban! :D A nyár legfontosabb része a NAPFÉNY. Ezért fontos, hogy amikor csak tehetjük menjünk ki a szabadba. Bármit csinálhatsz a levegőn, akkor miért maradnál a 4 fal között? Ha nem is a déli meleg órákban, de már 4-5 óra körül nyugodtan kiülhetünk és akár az okos kütyünket babráljuk, akár a kisállatoddal játszol, a lényeg a friss levegőn tedd!
  2. Szervezz programokat! Legyen az egy fesztivál a barátokkal, vagy akár egy délutáni piknik a kedveseddel, vagy egy esti buli/koncert. A lényeg, hogy olyan emberekkel legyél akikkel jól érzed magad!
  3. Olvass! Ha már a nyáron van egy kis szabad időd, fordítsd hasznos dologra. Számomra az olvasás egy olyan dolog, ami mellett teljesen ki tud kapcsolni az agyam, és a kedvenc zenéim mellett a legjobb relaxáló tevékenység. (A kedvenc könyveimről is tervezek egy bejegyzést a közeljövőben)
  4. Vásárolj! (de csak okosan) Eljött az idő, hogy hatalmas nyári leárazásokat szervez szinte az összes nagyobb üzlet. Augusztus végén pedig még nagyobb akciókra lehet számítani. Ilyenkor a legjobb árakon tudod felfrissíteni a nyári ruha tárad. Ne félj attól, hogy csak pár hétig tudod hordani, hiszen jövő nyáron csak előkapod a szekrényből és hidd el senki nem fogja megmondani, hogy azt egy kiárusításon vetted.
  5. Sok folyadék, sok gyümölcs és sok zöldség! Nyilván ezt már mindenki tudja, de nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy nyáron elengedhetetlen a sok folyadék bevitel. Nem csak az egészségednek fontos, hanem a szépséged megőrzése érdekében is ajánlatos. A gyümölcs és zöldség bevitelt általában télen javasolják mindenhol, de nyáron ugyanolyan fontos a vitamin bevitel. 
  6. Mozogj! Még egy plusz tipp az előzőekhez, hogy biztosan szuper legyen a nyarad. A mozgás nem csak egészséges, de a közérzeted is biztosan jobb lesz, ha hetente legalább 3-szor mozogsz. Akár egy kis kocogás esténként, vagy egy esti tornázás, vagy elmehetsz a barátnőiddel a közeli konditerembe.