Esküvői láz

Ha jövőre tervezed az esküvőd, vagy esetleg rokonod/ismerősöd lagzijába készülsz, akkor biztosan téged is elvarázsol az esküvői láz már most. Először is had kedvezzek a drága menyasszonyoknak. Bemutatom a 2016-os év legmenőbb esküvői ruháit. Persze nyilván nem 300 ezres ruhát fogsz választani, de ehhez hasonlókat biztos találsz bármelyik esküvői ruha üzletben.

2016-os esküvői ruha trendek

Victoria Jane 2016-os kollekciója fantasztikusan ötvözi a vissza fogott, mégis elegáns és gyönyörű stílust.  

Toll, tüll, csipke

2016-ban mi más jöhetne mint a toll és a csipke. Már az elmúlt években sem volt hiány belőlük, és ezek után sem lesz.

Az egyik legelismertebb, és legcsodálatosabb esküvői ruhatervező, Vera Wang kollekciója mindig is híres volt a vadító szebbnél szebb ruháival. A középső egy igazán extrém ruha. Ha nem egy átlag hercegnős esküvőt szeretnél nyugodtan válaszd ezt az extrém fazont.  Manapság már elég elterjedt, hogy a menyasszony nem egyszerű hófehér ruhát választ, hanem esetleg krém, illetve pasztel színű ruhában jelenik meg a nagy napon.

 

Kenneth Pool gyönyörű tüll ruha fazonja egészen elképesztően kiemeli az alakot, és igazán hercegnő hatást kelt a násznépben. A pánt nélküli fazonhoz egy gyönyörű ezüst lánc elengedhetetlen kellék, és az sem baj ha túl nagy méretű medált választunk hozzá, hiszen még jobban kiemeli a nőies vonalakat.