Back to school

Tudom nem mindenki várja a suli kezdést, de mindenkinek bele kell törődnie, hogy igenis lassan itt a Szeptember.

Saját tapasztalataimból is merítve, nem árt néhány praktika a korán kelős reggelekre. Főleg akkor jönnek jól ezek a tippek, ha szereted lenyomni a szundi gombot.

Haj

A legegyszerűbb ha a hajjal kezdünk, hisz ha ügyesen csináljuk nagyon gyorsan el lehet készíteni.

Mostanában nagyon divatba jött az egyszerű kis balerina konty, ami a leggyorsabb, és minden összeállításhoz tökéletesen passzol. Az sem baj, ha épp nem tökéletes, letisztult kontyot varázsolsz a reggeli sürgés-forgásban, hiszen a lezser stílus örök divat. Gondolom ebből kifolyólag jött divatba a hippis félkonty is(3.kép), amit két másodperc alatt meg tudsz csinálni, ha éppen lazább szettet veszel fel hozzá, tökéletes választás.

A másik kedvencem az idén a fonott haj. Kicsit több idő elkészíteni, de ha időd engedi, és eleget gyakorolsz, akkor akár reggel is gyorsan és szépen meg lehet csinálni. Én legtöbbször tanulás közben szoktam a hajam fonásával játszani. ;)

És persze, ha végképp semmihez nincs időnk, a legjobb ha egyszerűen csak összefogjuk kávé főzés közben. 

blog3.jpg

Smink

Miközben melegedik a hajvasaló, a szendvicssütő vagy épp fő a kávé össze dobhatod a gyors sminked. A legfontosabb, hogy mindig tisztíts! Bármennyire is gyorsnak kell lenned, mindig fektess elegendő időt az alapos tisztításra. Ezután kenj az arcodra hidratáló krémet, hogy ne tömődjenek el annyira a pórusaid! A legjobb ha színezett hidratálót használsz, és így egyben két lépést is letudsz és ennyivel is gyorsabb leszel. A szemhéjadra szerezz be egy Nude palettát. A halványabb színekből kenj egy keveset a szemhájadra. Ha nagyon sietsz, nem éri meg a tussal szenvedni, elég csak feldobni egy kis szempilla spirált és már kész is. 

Ruha

Az öltözködésben sajnos nem igazán lehet felgyorsítani a dolgokat. Mindenképp hasznos, ha előző este kikészíted, hogy mit veszel fel reggel. De még az is jó, ha megvannak a különböző szettjeid, amit együtt veszel fel és akkor már nem kell keresni, hogy melyik felső, melyik nadrághoz passzol.

blog4.jpg

 

Ezen a képen láthattok néhány nagyon jó őszi darabot. Remélem tetszett a bejegyzés és gondolsz rám az első korán kelős reggelen. :)