Kedvenc filmes outfitem #1

Sziasztok!

Úgy gondoltam, hogy ez egy igazán újszerű poszt és biztos van akit érdekel. Biztos voltatok már úgy, hogy annyira meg tetszett egy filmben szereplő színész ruhája, hogy utána bújtad a netet és azon gondolkoztál, hogyan is tudnál hasonló ruhát szerezni. Most elkezdek egy poszt sorozatot és időről időre bemutatom 1-1 színész filmbeli ruháját és azt is, hogyan tudnád átvarázsolni a szettet a saját ruhatáradba.

Álom luxuskivitelben (Audrey Hepburn)

Nem véletlen, hogy ezt a filmet választottam elsőnek. Az egyik kedvenc filmemről van szó. Nyilvánvaló melyik ruháról lesz most szó. NEM. Nem a fekete estélyi ruhájáról. Szerintem nektek is a könyökötökön jön ki, hogy ha erről a filmről és a divatról van szó, akkor egyből Audrey fekete ruhájáról beszél mindenki. Én is megőrülök azért a ruháért, de most egy teljesen más ruhát vettem elő. Ha láttátok a filmet akkor tudjátok, hogy van egy jelenet amiben Audrey és Paul kikíséri Dokit a vonatállomásra. Na arról a ruháról lesz szó.

audrey.png

Először egy vaj színű vászon kabátban van, de amikor Paul-al ülnek a bárban akkor látszódik az alatta viselt outfit is. Egy laza fekete rövid ujjú inget visel, szürke ceruza szoknyával. nevtelen.png

Na és persze egy cicás napszemüveggel. Én most nektek mutatok 2 csodás szürke szoknyát. Ha ilyen outfit-be gondolkoztok nem kell mindig a formákat követnetek. Mindenképpen olyan stílusú ruhákat válasszatok ami nektek tetszik, kényelmes és tökéletesen illik a stílusotokhoz.

Szoknya: Én a Starshiners oldalán találtam nektek 2db olyan szoknyát, ami tökéletesen illik ehhez a szetthez, Akár munkában, akár csak egy kávézáshoz is illik ez a szett. 

capture4-27-2016_34850_pm.jpeg

 

A fekete blúzról nem is szeretnék túl sokat írni. Biztos mindenki szekrényében lapul valami fekete egyszerűbb elegánsabb felső. Erre is hoztam 2 ötletet, de csak, hogy megmutassam én milyennel tudnám elképzelni.

capture4-27-2016_40421_pm.jpeg

Az alsó szintén a Starshiners oldalról egy egyszerű kis fekete felső, aminek az ujja a könyök felé ér. Kicsit retró, kicsit elegáns, kicsit visszafogott mégis csinos. És bár nem nagyon látszik, a fenti szoknyával van a reklámfotón is mutatva. A felső képen pedig egy modernebb New Yorker darabot láthattok, ami szerintem kicsit feldobja ezt az összeállítást és kicsit fiatalosabbá is teszi.

A cipőt a fantáziátokra, a gardróbotokra, és a maximalitásotokra bízom. A saját stílusomat ismerve én biztos, hogy egy fekete, egyszerű balerina cipővel venném fel. De ha ti jobban szeretitek a magassarkút, vagy olyan helyre mentek, ahol megkövetelik akkor egy egyszerű kis tűsarkúval is el tudom képzelni.

A végére el ne felejtsétek fel venni a kedvenc napszemüvegetek és indulhattok is munkába, suliba, megbeszélésre, vagy akár csajos napra a kedvenc kávézótokba.

Remélem tetszett nektek a mai poszt és ne felejtsetek el követni Instagramon!

Bármilyen észrevételt vagy ötletet várok kommentben! Puszii