Sztárok cuki anyukákkal

Anyák napjára sok szeretettel

Sziasztok!

Mivel holnap anyák napja, ezért úgy gondoltam mutatok pár hírességet és az anyukájukat. Vannak, akik büszkén viszik magukkal anyukájukat a vörös szőnyegre, és egyéb nagyszabású rendezvényre. De vannak olyanok is, akik nem szeretnék kitenni a rivalda fénynek és a vele járó rossznak a családját. Inkább a háttérben maradnak és onnan támogatják egymást. Mindegy is ki melyik kategóriába tartozik, egyszer-egyszer minden híresség szeret büszkélkedni azzal, hogy neki van a legcsodálatosabb anyukája a világon. 

Kulcsár Edina

12143249_1168372516536053_7420428362135830430_n.jpg

Szerintem Magyarországon Edina az akit a legtöbben ismernek és szeretnek is. Számos elismerést tudhat a magáénak azóta, hogy szerepelt a Miss World 2014-es versenyén és második helyezett lett. Nagyon aktív életet él a közösségi médiában. Előszeretettel ír arról, hogy mekkora támaszt nyújt neki a család és anyukája. Jakab Krisztina, fotográfus és amellett, hogy gyönyörű képeket készít, maga is egy tündöklő szépség. Nagyon hasonlítanak és le sem tagadhatnák egymást, csak maximum pár évet a valóságból. 

jgkfuddzfhchfdttvgh.jpg

Edina anyukája mellett nagymamáját is előszeretettel viszi magával, különböző eseményekre. Anyukája és mamája nagyon sok mindenen átsegítették Edinát és mindig számíthatott rájuk. Nagyon aranyos kis család! szerintetek is?

Szabó Zsófi

10270816_851738568197568_3767249943070888095_n.jpg

Szabó Zsófinak is nagy támaszt nyújt édesanyja, főleg mióta tragikus hirtelenséggel elvesztette szeretett
édesapját. Annyira sikerült az elmúlt időszakban erőre kapnia, hogy még egy saját márkát is létrehozott Carnute néven.


Anne Hathaway

anne-hathaway.jpg

Anne Hathaway és édesanyja Katy McCauly 2005-ben. Az egyszer biztos, hogy Anne mosolyát anyukájától örökölte!

Blake Lively

blake-lively.jpg

A Gossup girl által híressé vált Blake, és csodás anyukája Elaine 2009 szeptemberében. Mióta a sorozat véget ért Blake számos remek filmben kapott szerepet, férjez ment Ryan Reynolds-hoz és született egy kislánya. Nemrég bejelentették, hogy úton a második baba.

Kate Middelton

kate-middleton.jpg

Nem rég írtam egy hosszabb cikket a hercegnő életéről, amiben említést tettem, hogy az elején nem igazán rajongott a Vilmos herceg kapcsolatával járó hírnévért. Azóta igencsak megtanulta kezelni, de családját azóta sem akarja kitenni, annak amin ő átment. A képen 2011-ben látható Kate, édesanyja Carole és testvére Pippa.

Lorde

lorde.jpg

A fiatal tehetséges énekes mostanában már nem szerepel a bulvársajtó címlapjain, de nem is olyan rég, különlegessége miatt még nagyon felkapott volt. Nagyon fiatalon ért el elsöprő sikereket és ő írta az éhezők viadala egyik legnépszerűbb betétdalát. Itt épp a 2014-es Grammy-díjátadóra vitte magával anyukáját, Sonja-t. Az eseményen a Royals című slágerével 2 díjat is a magáénak tudhatott. 

Nina Dobrev

nina-dobrev.jpg

A vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev tavaly kiszállt a világhírű sorozatból. A rajongók mind értetlenül álltak döntése előtt, de volt aki úgy vélte nem is lesz nélküle ugyanaz a sorozat. Reméljük, hogy ugyanolyan jó lesz a következő évad nélküle, mint eddig és szurkoljunk Nina további sikereiért. 
2012-ben anyukája Michaela kísérte el a Seventeen magazin egyik eseményére. 

Rihanna

rihanna.jpg

Rihanna a ma élő egyik legnagyobb üzlet asszony és személyes véleményem szerint a legnagyobb karriert befutott sztár az elmúlt években. Rihanna szinte a semmiből kezdte, és egyedül a hangja juttatta oda, hogy ma számos cég tulajdonosa, és sorba jönnek a jobbnál jobb albumai. 2013-ban az American Music Awards-on anyukájával, Monica-val veszi át a legjobb női R&B énekesnek járó díjat. 

Brad Pitt

bradpitt.jpg

És ne felejtkezzünk el az anyuci pici fiairól sem. Mint például Brad Pitt, és anyukája Jane. A 2012-es Oscaron jelentek meg együtt. Ezen a képen annyira lehet látni mindkettőjükön a büszkeséget, Hát van is miért büszkének lenniük. Tökéletes anya-fia páros.

Channing Tatum

channing-tatum.jpg

A Magic Mike óta számos nő kedvenc színésze és pasija Channing Tatum, aki a héten ünnepelte 36. születésnapját. Itt még a 2009-es Fighting című film New York-i premierjére kísérte el anyukája, Kay.

Jude Law

judellow.jpg

Szuper izgatott lettem, mikor kiderült, hogy jön a Sherlock Holmes 3. része, pláne mikor felröppent a hír, hogy talán a vártnál hamarabb is kész lesz. Hiszen Sherlock sincs Watson nélkül, ahogy Jude sincs Maggie nélkül. 2003-ban a Hideghegy című film premierjére vitte magával. 

Jared Leto

jared-leto.jpg

Elképesztő hasonlóság Leto és anyukája, Constance között. Látszik, hogy kitől örökölte vágány stílusát Jared. Hamarosan jön az új filmje, amiben magát Joker-t alakítja. A Suicide Sqaud egy csapat gonosztevőről szól, akik megpróbálják megmenti a világot. Nagyon várom, hogy Heath Ledger tökéletes alakítása után, milyen lesz Leto Joker bőrében.

Leonardo Dicaprio

leonardo-dicaprio.jpg

Ti is kiugrottatok a bőrötökből, mikor megtudtátok, hogy Leo végre megkapta az Oscar-t? Hát én igen és biztos vagyok benne, hogy Irmelin még előtte is szuper büszke volt kicsi fiára.

Ryan Gosling

ryan-gosling.jpg

A végére hagytam a két kedvenc Ryan-t, akik szinte egyszerre jelentették be, hogy mindkét tehetséges színész felesége babát vár. Gosling és Eva Medes 2011 óta élnek együtt és azóta született már egy kislányuk. Ugyanebben az évben a Hatalom árnyéka premierjén anyukájával, Donnával látható.

Ryan Reynolds

ryan-reynolds.jpg

A másik Ryan, akinek feleségéről Blake-ről már fentebb írtam. Nekik is idén jön a második gyerekük, és már nagyon izgatottak miatta. Legutóbbi filmje, a Deadpool nagy siker lett, és hatalmas brandet építettek köré. A film egy az egyben tükrözi Reynolds humorát, és groteszk stílusát. 2009-ben a Nász-Ajánlat premierjén kapták lencsevégre édesanyjával, Tammy-vel.

 

Remélem tetszett a mai bejegyzésem. Mindenkinek boldog anyák napját kívánok, és legyetek nagyon boldogok, és töltsétek a családotokkal ezt a napot!